Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Mérjük ki,majd tegyük egy tálba a száraz alapanyagokat,egy másikba pedig a folyékonyakat.Keverjük el őket,majd öntsük össze. Ha ezzel megvagyunk reszeljük bele a citromhéjat és a marcipánt.Újra keverjük össze,míg homogén masszát nem kapunk.
Porciózzuk muffin formákba,majd 200 fokon süssük kb.20 percig.
Amíg sül,verjük fel a tejszínt,morzsoljunk bele 4-5 habcsókot,és adjuk hozzá a gránátalma magocskák felét.Ha a muffin megsült,hűtsük le őket,majd halmozzuk rá a habot,és c végül szórjuk meg a maradék habcsóktörmelékkel és a gránátalmával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.11 17:46
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
száraz alapanyagokat, másikba pedig, gránátalma magocskák, muffin megsült, folyékonyakat, alapanyagokat, gránátalmával, morzsoljunk, citromhéjat, gránátalmás, Porciózzuk, napraforgó, Marcipános, habtejszín, gránátalma, gránátalma, megvagyunk, reszeljük, habcsókot, halmozzuk, magocskák, marcipánt, keverjük, formákba, tejszínt, Keverjük, marcipán, étvágyat, habcsók, megsült, liszt, cukor, tojás, napraforgó olaj, sütpor, csepp vanília aroma, marcipán, citrom, habtejszín, gránátalma, habcsók,
|
|
|
|
|